Mobitel: 040 529 850
E-mail: apolonija@soliris.si

Tečaji angleščine 

Izvajamo tečaje poslovne angleščine; tečaje angleščine za otroke, odrasle in upokojence. Izbirate lahko med začetno, nadaljevalno in osvežilno angleščino, konverzacijo ter angleščino za vaše potrebe. Tečaji so 20- ali več urni. Potekajo 1x tedensko po 90 minut.

Pričetek: po dogovoru.

Čas: po dogovoru, dopoldne ali popoldne.

Lokacija: vaši poslovni prostori, knjižnica, šola ali po dogovoru. Potrebujemo zračen in svetel prostor za 10-15 ljudi ter polkrožno postavitev stolov,  projektor, zaželen dostop do interneta.

Način dela: v skupinah 10 – 15; Možno je namensko delo v manjših skupinah.

Predznanje: odvisno od vrste tečaja: Program angleščine v osnovni šoli pokrije vso slovnico, ki jo običajno uporabljajo materni govorci! A znanje v šoli le redko avtomatiziramo: še vedno iščemo 'prave' besede in slovnico. Pri nas znanje utrjujemo, širimo besedišče in ga naredimo uporabnega!

Pedagoški pristop:Angleščina = jezikovni okvir. V njem govorimo o nejezikovnih vsebinah = oglašujemo produkt, telefoniramo, pripravimo predstavitev. Jezika se učimo tako, da ga rabimo za doseganje konkretnih, z našim delom povezanih ciljev.Naš cilj = s čim manj besed + slovnice znati sporočiti čim več. Veliko komunikacije v angleščini poteka med nematernimi govorci, npr. med Slovenci in Francozi. Ti delajo slovnične napake, pa se vseeno razumejo: pomembnejši od slovnično perfektne angleščine  je sproščena, jasna in učinkovita komunikacija!

Na tečaju več govorimo in manj pišemo. Tečaji so pretežno v angleškem jeziku, razumem in kaj povem pa tudi po slovensko :) Na vsaki delavnici delamo tudi vaje za sproščanje in boljše možgansko delovanje.

Materiali: So izdelani po meri za vas in sproti. Predelamo vse na njem! Seznanimo se s slovarji v knjižni in elektronski obliki, delom z njimi in z uporabo spletnih korpusov.

Cena in plačilni pogoji: Cene so odvisne od dolžine delavnic in lokacije.

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.