Mobitel: 040 529 850
E-mail: apolonija@soliris.si

Izobrazba  

GlavaenskeApolonija je...

končala gimnazijo v Kranju (naravoslovno-matematična tehnologija; smer: uporabna matematika in računalništvo).

profesorica latinščine in diplomirana anglistka – prevajalka.

magistrirala in doktorirala na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Magistrsko delo je s področja psiholingvistike in stilistike, doktorsko pa s področja kognitivne lingvistike in psiholingvistike.

leta 2005 pridobila diplomo Montessori združenja v Aachnu ter naziv Montessori pedagoginja.

opravila 10 izobraževanj s področja edukacijske kineziologije: Dominantnost profilov; Brain Gym 101; Dotik za zdravje; Double Doodle Play; Seven Dimensions of Intelligence; Physiological Basis of Edu-K in Depth; The Dominance Factor; Visioncircles; Brain Gym za delo z ljudmi s posebnimi potrebami; Inštruktorski tečaj za delo z ljudmi s posebnimi potrebami.

15 izobraževanj s področja MNRI® integracije refleksov po metodi dr. Svetlane Masgutove: Integracija vseživljenjskih refleksov; Taktilna integracija; Proprioceptivna in kognitivna integracija; Integracija obraznih in govornih refleksov 1; Integracija posturalnih in dinamičnih refleksov; Arhetipska gibanja; Integracija refleksov pri otrocih s posebnimi potrebami; Integracija vidnih in slušnih refleksov; IPET taktilna integracija; Integracija refleksov zgornjih okončin; Integracija refleksov pri postravmatski stresni motnji; Integracija obraznih in govornih refleksov 2; IPET integracija dinamičnih in posturalnih refleksov; stresni hormoni, nevrostrukturalna integracija.

Vsebine izobraževanj s področja edukacijske kineziologije in MNRI® integracije refleksov najdete na spletni strani Avevita, ki je njihov organizator.

Opravila je izobraževanje za uporabo tapkanja = EFT 1., 2. in 3.

Opravila je izobraževanje Blomberg ritmično gibanje 1 in 2.

Opravila je izobraževanje za uporabo Theta Healing - Basic DNA.

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.