Mobitel: 040 529 850
E-mail: apolonija@soliris.si
Sledite mi na Facebooku

Kontakt 

NAROČANJE: Prosim, najprej preberite vse v zavihkih Učne težave in MNRI svetovanje. Če vam tak način ustreza in ste pripravljeni redno delati, si preberite Navodila (klikni) in Urnik (klikni). Klice sprejemam dopoldne od 10h do 12h. Če se ne oglasim, prosim pošljite mail. O svem delu sem napisala avtobiografski roman.

Naslovnica

VIZIJA: Želim pomagati otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam. Pomoč poteka preko individualnih svetovanj. Na njih stranke naučimo vaj, ki jih kot (samo)pomoč izvajajo doma. Vse vaje maksimalno prilagodimo posamezniku. Pomoč je celostna: upošteva, da razvoj poteka hkrati na telesnem, čustvenem in kognitivnem področju. Znanje strankam ostane, tudi ko ne prihajajo več na svetovanja.

Poslovni prostori podjetja so v centru Žirov, v 2. nadstropju velike rumene stavbe Zadružnega doma in SPAR-a, poleg sejne sobe podjetja M-Sora. Vhod v stavbo je med otroško trgovino Kahlica in SPAR-om, pred njo pa je veliko parkirišče, kjer lahko brezplačno parkirate do 2 uri.

Osnovni podatki o podjetju:

SOLIRIS, izobraževanje, prevajanje in svetovanje,
Apolonija Klančar s.p.

Poslovni prostori: Trg svobode 2, 4226 Žiri

Matična številka: 6734006000

Davčna številka: 53148681

TR na Banki Koper: SI 56 10100-0054954472
Nismo davčni zavezanec!

  

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.