Mobitel: 040 529 850
E-mail: apolonija@soliris.si

delavnice tapkanja  

Imate otroka z učnimi težavami? Težko razumete vzroke njegovih težav? Ste fizično in čustveno izčrpani? Vam zmanjkuje časa za delo z njim? Vabljeni na delavnico tapkanja EFT za učne težave. Delavnica bo potekala 18. aprila 2015 na OŠ Antona Janše v Radovljici od 9. do 14. ure. Prijave zbiramo do zasedbe mest. Prisrčno vabljeni. Vabilo in podrobnosti.

 

V soboto 22. novembra v sodelovanju s krajevno knjižnico Ivana Tavčarja v Žireh organiziramo 6-urno delavnico tapkanja Novi začetki. Na njej bomo spoznali nekaj tapkalskih tehnik ter vaj za sproščanje in odvajanje stresa. Tako pripravljen se bo vsak lahko lotil tistega, kar si sicer zelo želi, a že dolgo odlaša. Ob ljubeči podpori skupine smo vsi močnejši! Več o vsebini delavnice. Zaradi omejenega števila mest so NUJNE prijave.

 

Meseca oktobra 2014 v sodelovanju s Knjižnico Ivana Tavčarja Škofja Loka organiziramo dve brezplačni predstavitveni delavnici tapkanja. EFT delavnica v Železnikih (podrobnosti) bo v sredo, 15. oktobra, v Poljanah (podrobnosti) pa v četrtek 30. oktobra. Vabljeni!

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.