Mobitel: 040 529 850
E-mail: apolonija@soliris.si

Seminarji za učitelje 

Na delavnicah in seminarjih učitelji izkusijo slabo pozornost in si jo povrnejo z gibalnimi vajami. Potem predstavimo osnovno idejo integracije refleksov, ki pomaga razumeti, zakaj in kako izvedene vaje delujejo. V delavnico vpletamo svoje učiteljske in terapevtske izkušnje, demonstracije, praktične napotke za odpravo praktičnih problemov, npr. kako preko gibanja naučiti otroka odčitati čas na analogni uri. Predstavimo mednarodne raziskave, ki pričajo o učinkovitosti izvajanih gibalnih vaj. Vse delavnice evalviramo.

Tukaj najdete primer programa vsebin, izvedenega na seminarju za učitelje, ki ga je potrdilo Ministrstvo kot program stalnega strokovnega izpopolnjevanja.

Letošnja aktualna delavnica za učitelje je na temo POZORNOST = TELESNA SPRETNOST. Podrobnosti.... Tukaj najdete program lanske delavnice za pedagoške delavce.

Delavnice so primerne za delavce vrtcev, in . Glede na publiko prilagodimo vsebinske poudarke in demonstracije. Pokličite nas in povejte, česa si želite. Delavnice trajajo 4 PU, da udeleženci lahko doživijo, razumejo in ponotranjijo nove vsebine. Po želji so delavnice lahko tudi daljše.

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.