Mobitel: 040 529 850
E-mail: apolonija@soliris.si

Knjiga Vsi moji otroci in njihove mame 

Izšel je moj avtobiografski roman Vsi moji otroci in njihove mame. Govori o mojem delu z otroki s posebnimi potrebami. Knjiga je formata C4, trda vezava, obsega 132 strani, vsebuje tudi ilustracije in pesmi. Pisana je v obliki devetih zgodb. Strokovne vsebine - vzroke posebnih potreb in neinvazivne oblike pomoči na osnovi gibanja - predstavi v poljudnem jeziku. Platnice, recenzije in celotne tri zgodbe si lahko ogledate TUKAJ.

Maloprodajna cena je 43,45 €, plačilo po predračunu, dostava po pošti. Poštnine fizičnim osebam ne zaračunamo. Za nakup mi pošljite mail. Navedite plačnika, število izvodov in naslov. Knjižnice imate 25% rabat, poštnina se zaračuna. Za naročila pošljite mail na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na predstavitvi na šoli, v knjižnici ali društvu velja 19,45% popust - knjiga stane 35 €.

Priporočam ogled tega videa - v njem boste v nekoliko drugačni obliki izvedeli iste stvari kot v moji knjigi. Osupljive ozdravitve, o katerih govori zdravnik v posnetku, so mogoče, če spremenimo življenjski slog in se namesto prekrivanja simptomov bolezni lotimo njihovih vzrokov. Tega pa se večinoma ne da storiti s tabletami.

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.