Mobitel: 040 529 850
E-mail: apolonija@soliris.si

MNRI svetovanje: naročanje in urnik 

Termine z vsemi zainteresiranimi strankami dogovarjamo preko e-maila. Trenutno čakalnih vrst ni.

LETNI DOPUST: Od 1. junija do 1. julija. Urnik za poletje začnemo sestavljati od 25. junija dalje.

Za potencialne nove stranke: Prosim, najprej si preberite VSE v zavihkih Učne težave in MNRI svetovanje.Tako boste dobili predstavo o tem, kakšne vrste pomoč je MNRI svetovanje, kako deluje in kakšno domače delo je potrebno z vaše strani.

Če vam tak način dela ustreza in ste pripravljeni redno delati, si natančno preberite Navodila. Potem mi pošljite mail, v katerem kratko opišite svojo težavo. Vse nadaljnje napotke in vprašalnik prejmete po mailu. Tukaj preberite navodila, kako poteka sestava urnika in kako določimo vaš redni termin za svetovanja, ki potem ostane enak celo leto.

Tukaj si lahko ogledate platnice, kazalo in dve poglavji knjige Vsi moji otroci in njihove mame. Knjiga govori o mojem delu z otroci s posebnimi potrebami.

Maloprodajna cena je 43,45 €, plačilo po predračunu, dostava po pošti. Poštnine fizičnim osebam ne zaračunamo. Za nakup mi pošljite mail. Navedite plačnika, število izvodov in naslov. Knjižnice imate 25% rabat, poštnina se zaračuna. Za naročila pošljite mail na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Toplo priporočam, da preberete tudi prvoosebno izpoved dečka s posebnimi potrebami - Zakaj skačem? Knjigo najdete v knjigarni, svoji knjižnici, prvih 36 strani pa lahko preberete na tej povezavi.

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.