Mobitel: 040 529 850
E-mail: apolonija@soliris.si

Kontakt 

Za potencialne stranke: Navodila za sprejem in naročanje so v zadnji objavi v zavihku Aktualno. Preberite in jim natančno sledite. Hvala!

Na telefon se popoldne ne oglašam, ker takrat izvajam svetovanja. Klice sprejemam dopoldne od 10h do 12h. Če se ne oglasim, sem zasedena in mi prosim pošljite mail. Pred klicem si natančno preberite moje spletne vsebine. Tako boste imeli dobro predstavo, kakšne vrste svetovanja izvajam in kaj taka oblika dela terja od vas. Srečno!     Apolonija

Vizija podjetja Soliris je dvojna:

V prvi vrsti želimo pomagati otrokom s posebnimi potrebami. Pomoč poteka preko individualnih obravnav in svetovanj, kjer stranke usposobimo za samopomoč = jih naučimo vaj, ki jih potem same izvajajo doma. Vse vaje maksimalno prilagodimo posamezniku, da jih lahko varno izvaja. Pomoč je celostna: upošteva, da razvoj poteka hkrati na telesnem, čustvenem in kognitivnem področju.

Želimo tudi širiti vedenja in znanja o neinvazivnih in učinkovitih načinih pomoči brez zdravil. Tovrstna znanja predstavimo v dostopnem formatu na delavnicah, s prevodi knjig in objavo člankov.

Poslovni prostori podjetja Soliris so v centru Žirov, v 2. nadstropju velike rumene stavbe Zadružnega doma in SPAR-a, poleg sejne sobe podjetja M-Sora. Vhod v stavbo je med otroško trgovino Kahlica in SPAR-om, pred njo pa je veliko parkirišče, kjer lahko brezplačno parkirate do 2 uri.


 

Osnovni podatki o podjetju:

SOLIRIS, izobraževanje, prevajanje in svetovanje,
Apolonija Klančar s.p.

Sedež: Jezerska ulica 16, 4226 Žiri

Poslovni prostori: Trg svobode 2, 4226 Žiri

Matična številka: 6734006000

Davčna številka: 53148681

TR na Banki Koper: SI 56 10100-0054954472

Nismo davčni zavezanec!

 

 

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.