Mobitel: 040 529 850
E-mail: apolonija@soliris.si

Kakšna je EFT terapija?

Običajno najprej 15 minut izvajamo MNRI® antistres tretma. Sledi pogovor. Klient pove le to, kar želi, lahko tudi 'zakodirano', npr. 'tisti večer'. Najbolj koristni so podatki: Koliko časa opaža težavo? Ve, kaj jo je povzročilo? Kje in kako se težava čuti v telesu? Kakšni občutki, spomini in misli jo spremljajo? Kaj bi bilo drugače, če je ne bi bilo več? Kako huda je na lestvici od 1 do 10? Če klient metode še ne pozna, jo terapevt predstavi in pokaže EFT točke.

Sledi tapkanje = kombinacija govora in lahnega udarjanja po točkah. Odvisno od primera je govorjenja malo ali veliko. Lahko uporabimo tudi vizualizacijo. Vedno v redno merimo napredek = občutek olajšanja problema. Sledi nova serija tapkanja, ki vključi premike v občutenju problema. Na koncu se pogovorimo, kaj bi bilo primerno za tapkanje doma.

Primer javnega tapkanja z veliko skupino na vseslovenskem tapkalskem dnevu 7. marca 2015: zvočni posnetek.

EFT individualna obravnava, ki jo pogosto kombiniramo z MNRI integracijo reflesov, traja 90 minut in stane 60 €. Nismo davčni zavezanec.

Obvestilo o piškotkih

Soliris.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.